Få flere nye kunder!

Et komplett kurs i hvordan få flere kunder ved hjelp av sosiale medier, telefon og canvas. I tillegg lærer du avansert kommunikasjon for best mulig kvalitet i kundedialogen. Sammen med praktiske leksjoner om systematikk og struktur i salgsarbeidet, er dette kurset et kraftig verktøy for å nå dine salgsmål!

Alt innhold er forankret i anerkjent forskning og mange års erfaring fra profesjonelle, vellykkede selgere. Ta kurset i ditt eget tempo, her er det ingen lekser eller innsendingsoppgaver. Praktisk, effektivt og veldig bra. Dette virker!

Kjøp nettkurset og få flere kunder nå!

Kr 2.900,-

Tilgang til kurset i 1 år

Videoer på norsk som lærer deg alt du trenger for å få flere nye kunder! 

Kurset er tilgjengelig for deg umiddelbart, og et helt år fremover

Kjøp nå
 

"Veldig bra innhold og kvalitet på filmene! Instruktøren er profesjonell og engasjert, og kom virkelig med mye nyttig for å lykkes i salgsyrket. Anbefales!"

Janne Brekke
Managing Director Winning Brands AS

Les mer om hva kurset "Få nye kunder" inneholder.

(Dette innholdet er en del nettkurset "Profesjonelt salg")

Møtebooking med telefon

Her lærer du hvordan du på en god måte får møter med nye kunder via telefonen. Du lærer hva du skal si og hvordan du skal si det. Vi ser nærmere på åpningsreplikker, interessevekkere, innvendingsbehandling og hvordan du avslutter samtalen med et avtalt kundemøte. 

Sosiale medier

Her lærer du hvordan du kan skaffe nye potensielle kunder ved å bruke sosiale medier. Vi ser nærmere på din egen profil på nettet, hvordan søke og finne potensielle kunder, og ikke minst hvordan gjennomføre en nettdialog med kunden for å bygge gode relasjoner. Slik kan du få flere møter med nye prospekts! 

Å gå canvas

Å gå Canvas er en tradisjonell måte å skaffe seg nye kunder på, ved rett og slett å besøke dem uanmeldt. Når du først er hos kunden, så gir det deg mulighet til å møte dem, se dem i øynene, se lokalene, finne ut hva de driver med, hvordan de har det, hvilke behov de måtte ha og kanskje å få et salg. 

 
Kommunikasjon

Selgerens evne til å kommunisere godt er helt avgjørende for å lykkes. I denne leksjonen ser vi nærmere på grunnleggende kommunikasjonsferdigheter og hva som må til for å kunne føre en god kundedialog. Det handler både om hva man sier og hvordan man sier det, men også om din evne til å lytte og kroppsspråket du viser. Samtidig er det slik at all informasjon vi tar inn kommer via sansene våre, og du vil lære hvordan du kan anvende kunnskap om våre sanser for å kunne kommunisere enda bedre. En god kundedialog handler også om hvordan kunden oppfatter deg og hvordan du fremstår, og her ser vi nærmere på hvilken effekt dette kan ha og hvordan du kan utvikle dette videre. 

 

 
Markedet og kundene

Her vil du lære hvordan du kan få god oversikt over markedet du jobber i og kundene du jobber med. Hensikten er at du med denne kunnskapen vil kunne jobbe mer strukturert og målrettet mot de rette kundene. Vi ser blant annet nærmere på din egen kapasitet i forhold til det du har å jobbe med som selger. 

Struktur i salgsarbeidet

For at du skal lykkes i salg, er det viktig at du jobber målrettet og er disiplinert. Da bør du ha en struktur i hverdagen, og vi skal her se nærmere på hvordan du kan sette gode mål, planlegge for å nå målene, hvordan prioritere arbeidsoppgaver og ha disiplin i det daglige arbeidet.

Eirik Petersen

Eirik Petersen er din foreleser på dette kurset. Han har selv mer enn 35 års erfaring i salgsyrket, og er en meget etterspurt salgstrener, rådgiver og coach. Petersen jobber med både store og små bedrifter, og hundrevis av kursdeltakere har gjennom årene lært å bli profesjonelle selgere av Eirik.

Bakgrunn fra Handelshøyskolen BI, Næringsakademiet, Norges Eksportskole og Orklas Merkevareskole. Egen erfaring fra Oslo Lysverker, Canon, Ricoh, Scanox (Jotun), reklamebyrået Locomotiv, samt Institutt for salg og markedsføring.

Har siden 1995 vært timeforeleser på Handelshøyskolen BI, og er forfatter av fagbøkene «Nå dine salgsmål!» og «Key Account Management» på Universitetsforlaget. Medlem av Norsk faglitterær forfatter – og oversetterforening.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker